top of page

ARVONTA "kaksi kärpästä kerralla."

Kun tuhat (1000) tykkääjää on facebookissa Ruusutarhan sivulla, niin se tarkoittaa että Ella-kimppu pääsee taas uuteen kotiin. Niitä on vuosien 2015 - 2016 aikana todellakin tehty. Se on vuoden varmin kimppu, josta on tykätty kuin hullu puurosta. Sitä on tehty hyvin eri väreissä, ja jotta se ei yksipuolisesti olisi vain hääkimppu, niin sitä on tehty myös kattauksiin. Maljakossa tämä kimppu pääsee myös oikeuksiin, mutta kimpun voi halutessaan tilata myös varrettomana kukkana, jolloin sillä voi esimerkiksi tehdä kattaukseen ihan toisen ilmeen. Kukapa ei Ella-kimppua haluaisi lahjaksi, se sopii myös lahjansaajalle, joka tykkää kauniista yksityiskohdasta. Kimppu poikkeaa aidoista kukista valmistetuista, ja se on todellakin hintansa väärti, sillä siitä on iloa seuraavaankin vuoteen, ja hyvin kohdeltuna menee vuodesta toiseen.

Jotta arvonta ei kuitenkaan olisi ihan siinä. Niin kaikille uuden blogin kommentoijille järjestän toisen arvonnan. Eli jätä tuohon alle kommentti, niin paketoin pienen yllätyslahjan, ja arvon sen samaan aikaan, kun facebookissa menee raja rikki, eli kaksi kärpästä kerralla. Sinulla on tuplasti parempi mahdollisuus voittaa.

Kannattaa siis vinkata kaverille myös, niin saadaan tuo tuhat hetkessä rikki, ei puutu paljon. Tiedä vaikka saataisiin hyvinkin pian kimppu uuteen kotiin. Ella-kimppuun pääsee tutustumaan ruusutarhan fb-sivulla, kun menee kuviin, ja sieltä valitsee joko hinnasto albumin, tai sitten kansion vuosiluvun mukaan. Ja jos herää kysyttävää, niin sitten vaan postia minulle päin, niin vastailen kysymyksiin.

Vuoden 2017 tilauskansio on avattu, ja sinne onkin jo muutama tilaus tullut, eli nyt kannattaa olla jo yhteydessä jos haluaa kukkia keväälle 2017. Ihan kaikkia en ensivuonna kerkiä ottamaan, sillä sesonkiaikana olen edelleen osittaisella äitiyslomalla.

Oikein ihanaa joulun odotusta jokaiselle!

Featured Posts
Check back soon
Once posts are published, you’ll see them here.
Recent Posts
Archive
Search By Tags
No tags yet.
Follow Us
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page