top of page

Pünktchen Komma Strich- vaatteet

Pünktchen Komma Strich:n vaatteita tulee myyntiin Ruusutarhan verkkokauppaan.

Satunnaisia malleja ja kokoja näin alkuun. Hiukan seuraillaan, että mikä on sellainen mistä tykätään jne. Varmasti kohti kesää kun mennään, niin uusia vaatteita tulee koko ajan. Varsinkin upeasta kesämallistosta joitain tuotteita. Ihan kaikkia en kyllä osta, mutta toki jos toiveita on, niin minuun voi olla yhteydessä, niin toiveita kyllä kuuntelen.

Kaikki vaatteet on hengittävää luomupuuvillaa, puuvillaa ja ohuita materiaaleja, sellaisia missä pääsee hyvin temmeltämään. Halusin valita ruusutarhaan sellaisia hyvälaatuisia vaatteita, jotka kestää pidempään ja sopii hiukan erillaisiin menoihin, eikä heti häviä trendin tai innostuksen mukaan. Kaupat on pullollaan kaikenmaailman sarjakuva-aiheisia paitoja, joiden valmistusmaa on hämäränpeitossa ja se mitä materiaalia sitten loppupeleissä ovatkaan. Näissä vaatteissa asia ei ole niin. Halusin nimenomaan löytää kauniita lastenvaatteita, ei tylsiä. Mutta sellaisia missä esim. painetulla kuvalla, tai leikkauksella on saatu aikaan jotain tavallisesta poikkeavaa. Näihin vaatteisiin haluan pukea myös oman tyttöni.

Isoin koko 122/128

Tämän malliston lisäksi on tulossa myös toinen luonnonmukainen lastenvaatemallisto, jossa on myös aikuisille jotakin. Se on myös hyvistä materiaaleista valmistettu, ja koenkin että se on tärkeää tänäpäivänä, se että materiaalit on hyvin valittuja, sellaisia joissa lapsi viihtyy, ei tule ihan heti kuuma / kylmä. Vaate joka on tehty kestämään useamman kuin yhden pesun. Sekä sellainen vaate mikä näyttää hyvältä pidempään. Loppuen lopuksi on siis hintansa väärti. Itsellä ainakin on se lempivaate jota käyttää niin loppuun kuin vaan mahdollista, silloin vaatteen on hyvä kestää. Sama on lastenvaatteiden kanssa, kestävällä ja hyvällä vaatteella on tapana säilyä pidempään, no ainakin niin kauan kunnes siitä kasvaa yli.

Oikein ihanaa ja antoisaa alkavaa viikkoa!

- Sanna

Featured Posts
Check back soon
Once posts are published, you’ll see them here.
Recent Posts
Archive
Search By Tags
No tags yet.
Follow Us
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page